Scroll to top
CoPro Multimedia
Nijkerk (GLD)
Volg mij op social medial
Contact
corine@copromultimedia.nl
Mob. 06-20543417

Video

Video is steeds belangrijker

Van idee tot eindmontage

Een video maken van begin tot einde, voor het meedenken, het schrijven van een script of storyboard, het afnemen van interviews, het organiseren van filmproducties van klein tot middel groot. Van idee tot eindmontage en het meedenken hoe de video in te zetten is op jouw website of social media, dit alles is mogelijk.

Wil jij aan de slag met video of een social media clip?

Wil je  aan de slag met video? Maar weet je niet hoe? CoPro Multimedia denkt graag met je mee. Video is een steeds krachtiger medium, het aantal kijkers op YouTube, Instagram en andere social media stijgt per dag. Het is een laagdrempelige en een mooie manier om jouw klanten direct te bereiken. Breng ze inspiratie, maak een mooie productvideo, instructievideo of bedrijfsvideo. Wil je beginnen met een vlog, ik help je graag bij de opstart en met de montage. Weleens gedacht aan ervaringen van jouw klanten in een testimonial of geef jij trainingen en wil je kijken hoe dat in deze tijd online kan?

Samen komen we tot actie

Ik help je van idee tot eindproductie, samen met jou bedenk en schrijf ik het script en regelen we alles wat nodig is voor de opname. Wil je gebruik maken van interview of liever van tekstblokken, heb je nagedacht over ondertiteling? Waar wil je de video voor inzetten, hoe lang mag deze duren? Allemaal vragen waar we samen over nadenken om te komen tot jouw ultieme video(serie). Wil je eens sparren? Neem gerust contact op.

 

 

We use cookies to give you the best experience.