Scroll to top
CoPro Multimedia
Nijkerk (GLD)
Volg mij op social medial
Contact
corine@copromultimedia.nl
Mob. 06-20543417

Social media clips

Social media, de plek waar je nieuwe klanten ontmoet

Korte social media clips of een Cover Story

De impact van je social media kanaal vergroten door het inzetten van aansprekende video, dat kan.

Denk aan korte videoclips op je tijdlijn of een mooie reels of story op Instagram, met de juiste tekst en hashtags trek je meer bezoekers en dus volgers aan. Zo kom je op een laagdrempelige manier in contact met nieuwe mensen en dus onder de aandacht van jouw potentiële klanten.

De belangrijkste eerste indruk
Heb je al eens gedacht aan een Cover Story om je LinkedIn profiel te professionaliseren? De manier om je in 30 seconde op een persoonlijke en visuele manier voor te stellen aan jouw volgers, klanten, collega’s en opdrachtgevers met een korte videopitch. Daar maak je zeker indruk mee en ik spreek uit ervaring, de eerste indruk is zo belangrijk.

Aan de slag om jouw favoriete klanten te bereiken

Vind je het lastig om de juiste inhoud te bedenken, Corine van CoPro Multimedia denkt graag met je mee. “We bedenken samen de tekst, jij vertelt me wie je met deze video’s wilt bereiken en ik zorg dat het eindproduct er komt. Van idee, script, filmen tot eindmontage.”

Wist je dat de gemiddelde persoon meer dan een uur per dag besteed aan het kijken van video door middel van social media. Wil jij onder de aandacht komen bij jouw publiek met je bedrijf, product of dienst? Steeds meer mensen nemen een beslissing tot aankoop of dienst op basis van het kijken van video’s. Waar wacht je nog op? Laten we samen een professionele video(serie) maken. die past bij de uitstraling van jouw onderneming en waar je jouw favoriete klanten mee aantrekt.

Aan de slag met storyteling voor jouw bedrijf? Een verhaal dat aanspreekt en een video waar je jouw mooiste klanten mee binnenhaalt? Neem contact op.

We use cookies to give you the best experience.