Scroll to top
CoPro Multimedia
Nijkerk (GLD)
Volg mij op social medial
Contact
corine@copromultimedia.nl
Mob. 06-20543417

Mijn verhaal

CoPro gaat graag aan de slag met storytelling voor jouw bedrijf

Storytelling is een belangrijk gereedschap voor contentmarketing: verhalen vertellen waar je doelgroep op zit te wachten. Welke verhalen brengen jouw klant in beweging? CoPro Multimedia gaat hier samen met jou naar op zoek. Als we weten waar jouw doelgroep blij van wordt maken we concrete (beeld)verhalen waarmee jij je klanten in actie krijgt.

Ik ben Corine Feenstra, videomaker en creatieve contentmaker, uniek door mijn ervaring en manier van werken. Altijd al nieuwsgierig naar wat mensen drijft en naar hun talenten. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van video’s maken van voor- tot eindproductie, webredactie, online marketing, tekstschrijven, redactie, productie, itemregie, organisatie van events, TV programma’s, workshops en bedrijfsvideo’s van A tot Z. Voor o.a. Wageningen University & Research, RTL Nederland, EO, Deli XL (nu Bidfood) en als Foodreporter.

CoPro staat voor Communicatie Professional en voor Co (Corine) Producties, samenwerkingen. Samen met jou kan ik je bedrijf gerichter op de kaart zetten door middel van online communicatie.

Kortom alles in handen om jouw bedrijf op de kaart te zetten. Met creativiteit en expertise komen we gezamenlijk tot een fantastische CoProductie.

Crossmediaal daar waar tekst en bewegend beeld elkaar ontmoeten. Daar kom ik om de hoek kijken, ik help je graag met jouw webteksten, SEO en doelgroepgericht te schrijven. Unieke videoproducties verzorg ik van begin tot eind, denk aan jouw bedrijfsfilm, instructievideo’s, online videoseries, videotraining, event video of een promo video.

Aan de slag met storyteling voor jouw bedrijf? Een uniek verhaal dat aanspreekt en een video waar je jouw mooiste klanten mee binnenhaalt? Neem gerust contact op.
Ik werk graag samen met andere creatieve ondernemers. Samen aan de slag met een Co Productie? Bel of stuur een e-mail.

We use cookies to give you the best experience.