Scroll to top
CoPro Multimedia
Nijkerk (GLD)
Volg mij op social medial
Contact
corine@copromultimedia.nl
Mob. 06-20543417

Contentcreatie

Webteksten – Storytelling – Blogs

Van het creëren van teksten voor jouw website tot unieke tekst voor mailings en social media campagnes. CoPro Multimedia kan tekstschrijven voor websites, daar waar jij als ondernemer zelf niet uitkomt. Vaak kan je het wel vertellen maar om je eigen verhaal op papier te zetten en de kern eruit te halen is toch best lastig. Hier kom ik in actie! Samen met jou kijken we naar je doel en doelgroep maar vooral naar jouw onderscheidend vermogen en talent. Het verhaal van jouw bedrijf mag doorklinken in een korte en krachtige tekst.

Denk aan een pakkende openingstekst op je website. een goedgeschreven blog of social media uitingen. Maar ook aan ondersteuning voor (online) events en marketing campagnes. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse bedrijven, onder andere in de food en onderzoekswereld, voor overheid en productiebedrijven. CoPro staat voor Communicatie professional en mijn talent is om jouw verhaal boven water te krijgen.

Ben je trots op het verhaal dat op jouw website staat?

Is de tekst die op je website staat nog up to date? Of is het er bij de start van je bedrijf ooit opgezet en loopt het mijlen ver achter op je huidige manier van ondernemen. Jouw bedrijf groeit, groeit je communicatie met je mee? Ben je niet tevreden met de huidige tekst op je website? Ga dan voor een optimalisatie check, ik kijken samen met jou naar het verhaal dat je wilt vertellen en zorg dat er een update komt die jouw klant aanspreekt en waar jij weer blij van wordt!

Als beeld en tekst kloppen en het verhaal staat, zowel op je website als bij de inzet van social media is er meer geld te verdienen, want dan straal je uit wat je kan en waard bent. Wie wil dat niet? Jij bent toch ook sneller onder de indruk van korte en krachtige zinnen, een echt verhaal en een aansprekend beeld, dan van die ellenlange verhalen? CoPro Multimedia helpt je graag verder met het verhaal van jouw bedrijf.

Wil je eens horen wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op.

We use cookies to give you the best experience.