Scroll to top
CoPro Multimedia
Nijkerk (GLD)
Volg mij op social medial
Contact
corine@copromultimedia.nl
Mob. 06-20543417

Mijn verhaal

CoPro staat voor Communicatie Professional en voor Co (Corine) Producties, samenwerkingen. Samen met jou kan ik je bedrijf op de kaart zetten door middel van online communicatie.

Ik ben Corine Feenstra, videomaker en creatieve contentmaker in hart en nieren. Altijd nieuwsgierig naar wat mensen drijft en hun talenten. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van video’s maken van voor- tot eindproductie, webredactie, online marketing, tekstschrijven, productie, organisatie van events, TV programma’s, workshops en bedrijfsvideo’s van A tot Z.

Kortom alles in handen om jouw bedrijf te ontstressen. Met mijn creativiteit en expertise een fantastische CoProductie neer te zetten.
CoPro, staat ook voor Coproducties, CoCreatives, samenwerkingen met verschillende bedrijven en ondernemers.

Crossmediaal daar waar tekst en bewegend beeld elkaar ontmoeten.
Daar kom ik om de hoek kijken, ik help je graag met jouw webteksten, SEO, doelgroepgericht schrijven. Alle videoproducties van A tot Z, denk aan jouw bedrijfsfilm, instructievideo’s, online series, aftershow video, teaser video voor een event en alles naar jouw wens en met mijn expertise.

Ben jij op zoek naar een (dag) producer voor een event of een tv-programma, denk aan het uit handen nemen van werk rondom communicatie en organisatie. Daar waar het veel tijd kost en er veel werk bij komt kijken. Denk ook aan het organiseren en begeleiden van een evenement, een webinar of workshop.

CoPro gaat verschillende (online) workshops organiseren, van ‘Eerste hulp bij vloggen’, ‘Flimen met je smartphone’, ‘Hoe schrijf ik juiste webteksten’ tot ‘Hoe richt ik mijn social media handig in’.

Aan de slag met storyteling voor jouw bedrijf? Een verhaal dat aanspreekt en een video waar je jouw mooiste klanten mee binnenhaalt? Neem contact op.

We use cookies to give you the best experience.